Fjern kalken fra dit vand

Med et blødgøringsanlæg kan du fjerne kalken fra dit vand - et kalkfrit hjem gør rengøring meget lettere, giver længere liv til dine hvidevare og får det blødeste vand.

Du slipper for arbejdet med at holde kalken væk fra fugerne, fliserne, toilettet, brusehovedet, hanen. Brug ikke tid på at afklake kaffemaskinen og elkedlen og din opvaskemaskine bliver renere. 

Og så er der jo også en besparelse at hente: elkedlen bruger mindre når den ikke er kalket til, ikke mere dyrt rengøringsmiddel også en fordel for miljøet, mindre sæbe og ingen skyllemiddel, hvilket også gavner miljøet.

Se her et par informative videoer fra BWT

Du kan finde flere gode videoer fra BWT >>>

Enkel og let vedligeholdelse

Blødgøringsanlægget passer sig selv - det eneste du skal gøre er at fylde salt på systemet, anlægget sender en alarm , når der mangler salt.

Blødgøringsanlægget bliver installeret efter vandmåleren, og når vandet løber gennem anlægget fjernes kalken. 

Når blødgøringsanlægget ikke fjerner mere kalk, skal det renses og regenereres. Det er en funktion der er indbygget i systemet og sker helt automatisk - det tager ca. 25 min. Regenereringen sker ved hjælp af en mild saltopløsning.

BWT Basic

Dækker behovet for de fleste familier op til fire personer.
Fylder ganske lidt og kan f.eks. sagtens være under vasken.

Anlægget leverer ikke kalkfrit vand under regenerering.

Mål (højde x bredde x dybde): 53 x 29 x 50 cm

Godkendt til drikkevand.

BWT LIFE

Til den store familie med et større vandforbrug.
Kræver lidt mere plads end BWT Basic.

Anlægget leverer kalkfrit vand under regenerering.

Mål (højde x bredde x dybde): 60 x 41 x 51 cm

Godkendt til drikkevand.

 
Odense VVS forhandler BWT blødgøringsanlæg og kan hjælpe dig. Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en blødgøringsmaskine inkl. montering, er du meget velkommen til at tage kontakt til os. Ring på 2164 5378 eller skriv til os.